Vad gör vi?

Vi är en stenfirma belägen norr om Stockholm, med ett stort sortiment av natursten som granit, marmor, kalksten, samt naturqvartsit.

Med den senaste tekniken tillverkar vi stenprodukter för inomhusbruk, som köksbänkar, badrumsbänkar, fönsterbrädor med mera. Vi sköter allt från måttagning till montering.

Kontakta oss

Vi erbjuder våra kunder allt från köksbänkar, badrumsbänkar, specialbeställningar av bord, stenhandfat, fönsterbänkar samt golv för både inomhus samt utomhusbruk. Samt att vi kan erbjuda kunder allt från måttagning på plats till montering. I vår verkstad i Danderyd använder oss utan den senaste tekniken när vi tillverkar våra produkter. Vi till skillnad från många andra i branschen har vår produktion i Stockholm (Danderyd) vilket är en stor fördel för kunden.

Där kunden har möjlighet att ta del av processen från början till slut. Fördelar som att själva få vara med och välja stenblock i vårt lager, till att få se den slutgiltiga produkten innan leverans. Detta för att kunden ska vara nöjd med produkterna innan dom lämnar oss. 

Vi tillverkar naturstenen efter dina önskemål. Allt ifrån att måtta, malla kapa eller bara leverera från standardsortimentet.

I vår egen verkstad med moderna CNC maskiner, kantslipar, stensågar, traverser kan vi tillverka det mesta efter kundens önskemål. Tack vare kunnig verkstadspersonal med lång erfarenhet samt det moderna maskinerna garanterar vi noggranhet och hög kvalité.